En udsendelse på Radio 24syv har lagt en stor, stinkende bæ hos den ellers gode originale taleradio. Man hører en studievært og en læge tale om alternativ behandling, og de er rørende enige om, at den herskende naturvidenskab udgør den eneste måde at opfatte verden på.

Dejligt, når man ikke bliver sagt imod…

To enige akademikere taler om et kontroversielt emne. Kunne man omvendt have lavet “journalistik” med en alternativ behandler og en klient, der mener at det holistiske altid virker? Næppe, og det duer heller ikke.

Gå ikke glip af dette lærestykke i retorik, forklædt som journalistik. Lyt her

Studieværten er Lone Frank (tidl. bl.a. Weekendavisen). Hendes gæst viste sig at være den sidste, hun efter min mening burde interviewe, hvis hun ville undgå mikrofonholder-journalistik. Men hun valgte netop ham. Måske kender du ham?

Det ville være meget underholdende, hvis ikke det var så skadeligt. For journalistikken og for sundheden.

Bør skylles ned med et glas koldt vand/placebo…

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev