Hvorfor lige alternativ behandling

Formålet med denne side er at styrke debatten om alternativ behandling ved at sætte fokus på de udfordringer og barrierer, der fungerer som bremseklodser i udviklingen af en klar dansk politik på området.

Alternativ behandling kaldes også KAM (komplementær og alternativ medicin) eller KAB (komplementær og alternativ behandling). Det kan være en svær bane at spille på – også når det gælder indholdet i medier, hjemmesider, brochurer og andre former for kommunikation. Emnet er stadig i nogle kredse kontroversielt, og det er forbundet med myter, fordomme og videnskabelige slagsmål.

Jeg skriver om KAM, fordi jeg synes det er både meningsfuldt, vigtigt og spændende. Jeg har arbejdet i dette felt siden 1998 og bevæger mig derfor på en hjemmebane, hvor jeg kender alle spillerne – på begge hold.

jm1-MGennem årene har jeg samarbejdet med mange alternative behandlere, læger, sygeplejersker, forskere, politikere og offentlige myndigheder. Og det er bl.a. det netværk, jeg trækker på i mit arbejde.

Jeg har også skrevet en bog, som du kan læse om her “Alternativ behandling – lægekunst under forandring”.

Arbejder du selv med KAM til daglig, kan du med fordel samarbejde med mig, hvis du mangler professionel hjælp til fx folder og hjemmeside, eller har brug for rådgivning på det mere strategiske plan.

Se lidt om mit tidligere arbejde vedr. KAM her.

– eller spørg mig direkte på tlf. 4040 3732

Jesper Madsen

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev