Du skal ikke tro – du skal vide

Det passer ikke helt, men overskriften skal jo være god. Det er godt at tro på noget, at have en overbevisning. Debatten om alternativ behandling er imidlertid præget af en god portion tro, krydret med meget lidt viden. Og det er synd.

I denne etage af Galileis hus finder du en række punkter, der giver dig generel, faktuel viden om komplementær behandling. Fakta, udsagn og teorier fra folk, der ved hvad de taler om. Det samme gør sig sjældent gældende i de danske medier.

Galilei henvender sig til dig, der vil vide mere om komplementær behandling: Hvem er uenige, hvad er dokumenteret, og hvad pokker skændes de om? Videnskab, forskning, penge, politik. Og hvordan navigerer man i det mylder af interesseorganisationer, der slås om bolden på den mudrede bane?

Det er på ingen måde en guide til hvordan du kan kurere eller lindre dine lidelser. Den type informationer kan du nemt finde andre steder på nettet eller på biblioteket.  Og du finder en liste over behandlingsformer her på SRAB.dk (Styrelsen for Patientsikkerhed)

God fornøjelse

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev