woman-1006102_1280Yoga, mindfulness og akupunktur er i dag ikke ukendte begreber, når man snakker om depression. Om en måned afholdes der derfor en sundhedsfaglig konference om depression og alternativ behandling.

Målet er at styrke videndeling og brobygning, til gavn for patienter/befolkning. Der vil være oplæg fra ind- og udland, som fortæller om forskning og erfaringer, og deltagerne får også tid til at netværke mellem oplæggene. Der skal nemlig bygges nogle flere broer, og derfor vil salen være fyldt med både læger, sygeplejersker, forskere og alternative behandlere.

Sig det til din læge, psykiater eller alternative behandler – konferencen er nemlig for fagfolk med en professionel interesse i emnet.

Frist: Tilmelding senest 25. november

Vælg mellem den 8. december i Århus, Comwell, eller den 9. december i København, Christiansborg. Tilmelding og yderligere oplysninger: www.KAMkonference.dk

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev