Fire millioner uddeles til forskning

bookreviewwordleEndelig kom der en melding: Sundhedsstyrelsen har nu meldt ud, at der er en ”Pulje til forskning i alternativ/komplementær behandling”. Pengene stammer fra finansloven for 2016. Det bliver spændende at se, hvad politikerne får for deres (vores) penge, når forskerne engang har afsluttet deres projekter.

“Forskningsprojekter som har fokus på brobygning mellem behandlingen i det etablerede sundhedsvæsen og alternative/komplementære behandlingsmetoder, vil blive prioriteret. Der kan søges støtte til forskningsprojekter vedr. komplementær/alternativ behandling og brobygning mellem de konventionelle og de komplementære/alternative behandlingsmetoder. Målgruppe for forskningens resultater kan være borgere/patienter og/eller fagpersoner/behandlere”, skriver Sundhedsstyrelsen.

Se mere her hos Sundhedsstyrelsen

Hvad synes du? Skal vi klappe i hænderne, sige “tjaaah” eller sukke “hvad skulle det hjælpe?”

Sig din mening her på bloggen!

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer

Fire millioner uddeles til forskning — 1 kommentar

  1. Jeg tænker: Bedre end ingenting, når blot det ikke er ønsket/ givet på forhånd, hvad konklusionen skal være. Kan man stole på, det bliver en uvildig forskning ?
    Det vil jo være fantastisk, hvis de to sektorer kan arbejde sammen under et holistisk menneskesyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.