bookreviewwordleEndelig kom der en melding: Sundhedsstyrelsen har nu meldt ud, at der er en ”Pulje til forskning i alternativ/komplementær behandling”. Pengene stammer fra finansloven for 2016. Det bliver spændende at se, hvad politikerne får for deres (vores) penge, når forskerne engang har afsluttet deres projekter.

“Forskningsprojekter som har fokus på brobygning mellem behandlingen i det etablerede sundhedsvæsen og alternative/komplementære behandlingsmetoder, vil blive prioriteret. Der kan søges støtte til forskningsprojekter vedr. komplementær/alternativ behandling og brobygning mellem de konventionelle og de komplementære/alternative behandlingsmetoder. Målgruppe for forskningens resultater kan være borgere/patienter og/eller fagpersoner/behandlere”, skriver Sundhedsstyrelsen.

Hvad synes du? Skal vi klappe i hænderne, sige “tjaaah” eller sukke “hvad skulle det hjælpe?”

Sig din mening her på bloggen!

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev