Konference i februar

Der er intet nyt om hvad der skal ske med de 5 millioner kroner, Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling har fået via finansloven. Men mens vi venter på at politikere og embedsmænd skal kickstarte processen, kan vi glæde os over, at Alternativet før jul fik sat en konference på skinner. Se den her.
borgen
Den hedder ”Komplementær behandling i sundhedsvæsenet – perspektiver og udfordringer” og finder sted på Christiansborg den 10. februar.
Der vil være oplæg fra flere forskere, og meningen er først og fremmest, at politikerne skal blive klogere, så at de kan træffe beslutninger på baggrund af faktuel viden. Der vil også være en kort paneldiskussion.

Jeg krydser fingre for, at det lykkes at få en dialog i gang med de partier, der ikke ved noget om alternativ behandling og ikke hidtil har markeret sig i debatten. Dette gælder flertallet af de 179 MF’ere.

I et senere indlæg vil jeg komme med mine egne ønsker til hvilke budskaber, der efter konferencen står klart på den politiske lystavle.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.