ISund = IS = MIKAM = GIM

Der er ikke så mange, der kender til de medicinstuderendes indsats mht. KAM (alternativ behandling), så her kommer en lille update. Rart at vide, at blot en lille del af de kommende læger stædigt prøver at få emnet ind i læseplanen – og være formomsfri.

De medicinstuderendes netværk vedr. KAM hedder nu ISund, Integreret Sundhed. (Tidligere var forkortelsen IS). Du finder dem her http://imcc.dk/aktiviteter/integreretsundhed/og på Facebook

De studerende med interesse for KAM har i mange år kæmpet bravt for at styrke videndeling og debat om KAM blandt medicinstuderende. Først hed de GIM, derpå MIKAM, så Integreret Sundhed eller ISund.

Aktiviteten har været svingende, først skete der mest i København, derpå kom Århus med, men nu er dynamoen tilsyneladende flyttet ind i midten, til Odense. Kender du nogen stud.med.’er, der græmmes ved tanken om at være dummere end deres patienter mht. alternativ behandling, så fortæl dem hvor de skal henvende sig!

AstridMarieHøegNæraaKontakt: Astrid Marie Høeg Næraa,

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev