Episode Notes

Sundhed og sammenhæng er en podcast om alternativ behandling – om mennesker, behandlinger, videnskab og sundhedspolitik. Dette er en kort smagsprøve på hvad der venter.

Der er delte meninger om alternativ behandling, men ikke desto mindre bruger mere end hver fjerde dansker alternativ behandling set på årsbasis, og hver anden af os har prøvet det på et eller andet tidspunkt.

Vi danner ofte vores holdninger ud fra det vi ser i medierne, især hvis vi ikke har personlige erfaringer. Men desværre er mediernes dækning præget af dårlig research og mangel på viden om emnet. Som regel har journalisten kun ét af to udgangspunkter: Humbug eller mirakel. Jeg håber at min podcast kan bidrage lidt til at råde bod på det.

”Sundhed og sammenhæng” kan du finde på fx Spotify eller Apple podcast, men du kan også bare klikke herover for at lytte med. SOS har nu fået sin egen Facebook side her: https://www.facebook.com/groups/sundhedogsammenhaeng

Support Sundhed og sammenhæng by contributing to their tip jar: https://tips.pinecast.com/jar/alternativ-behandling

Find out more at https://alternativ-behandling.pinecast.co

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev