Bestyrelsen for Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling har besluttet at give en stor økonomisk støtte til et forskningsprojekt, som skal undersøge, om en særlig the kan bruges til behandling af type 2-diabetes.

Det er post.doc. Joan Campbell-Tofte fra Danmarks Farmaceutiske Universitet, som får støtten, der er på godt 478.000 kroner. Theen, som består af ekstrakt af blade fra planten Rauwolfia vomitoria og Citrus aurantium-frugter, er kendt fra nigeriansk folkemedicin.

Undersøgelsen vil finde sted på Danmarks Farmaceutiske Universitet og på Klinisk Biokemisk Afdeling ved Amtssygehuset i Gentofte.

Yderligere oplysninger hos ViFAB

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev