Alternativ behandling – kommunikation og PR

Mit professionelle virke som journalist har i mange år ligget inden for journalistik, PR og kommunikation om alternativ behandling.

Alternativ behandling er et spændende og udfordrende område, både med hensyn til forskning, formidling og politik. At formidle budskaber, der berører alternativ behandling, er ikke altid let. Det er et kontroversielt område, og derfor skal man i såvel journalistik som kommunikation veje sine ord på en guldvægt og vælge de rigtige kilder. Der er mange interesser involveret, og det handler både om videnskab, politik og økonomi. Medier og politikere hører ikke altid til de mest oplyste, når det gælder viden og problemer omkring alternativ behandling.

Som alternativ behandler har man ofte en udfordring omkring PR og kommunikation. Man er god til det, man arbejder med, men har af gode grunde ikke stærke kompetencer inden for journalistik og kommunikation. Derfor har jeg ofte haft til opgave at hjælpe alternative behandlere eller deres organisationer med opgaver inden for PR, kommunikation og journalistik.

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev