Mereon - universets livstråd

Videnskab og spiritualitet mødes - omkring en struktur

Siden 1995 har ledende internationale forskere indenfor blandt andet matematik, fysik og geometri forsket i en struktur, som kaldes Mereon, og de mener nu, at den "måske repræsenterer det grundlæggende element i universet". I en nærdødsoplevelse i 1987 så Lynnclaire Dennis denne struktur, og hun rejser nu rundt og holder foredrag - uge 8 og 9 i Danmark.

Lynnclaire Dennis rejser i uge 8 og 9 rundt i Danmark for at præsentere Mereon. Tourneén starter i Helsinge og går herefter videre til Gentofte, Maribo, Odense, Løgumkloster, Aalborg og Århus. Og i marts mødes alverdens matematikere, fysikere, filosoffer, læger, psykologer og repræsentanter fra forskellige spirituelle traditioner i København for at diskutere Mereon.

Joan Borysenko, amerikansk Ph.D., psykolog og medicinsk forsker, sagde allerede meget tidligt om Mereon:
- Strukturen er en universel repræsentant for skabelsesenergien. Den indeholder alle symbolerne for verdens åndelige traditioner. Den kalder på enhed i hjerte og sind, idet vi manifesterer en ny verden. Strukturens vibration er ren kærlighed, og dens genopdukken i denne æra vil blive en kraftfuld katalysator for individuel og planetarisk healing.

Kenneth Ring, en anden amerikansk Ph.D., forsker og professor i psykologi og pioner indenfor nærdødsforskningen, siger:
- De fleste nærdødsoplevere har interessante historier at fortælle, men det, der gør Lynnclaire Dennis beretning så usædvanlig og inspirerende, er den gave til hele menneskeheden, som hun bragte tilbage fra sin rejse til Lyset . Det er noget, der ikke bare kan ændre dit liv. Det kan ændre verden.

Lynnclaire Dennis siger selv :
- Naturvidenskabelige og sociale forskere og undervisere indenfor spirituelle visdomstraditioner fra hele verden står sammen om at konstatere, at den hastighed hvormed forandringer foregår er accelererende. En ny forståelse er derfor påtrængende, hvis menneskeheden skal løse de grundlæggende problemer, som har rod i vores dybe frygt for forandring. I en verden hvor enhed og mangfoldighed indbyrdes udelukker hinanden, er det tvingende nødvendigt at vi finder nye, åbne modeller til at støtte mennesker og deres indbyrdes relationer. Mereon er netop sådan en organisk, samlende model.

Tourneen med Lynnclaire Dennis er arrangeret af Dansk Selskab for Holistisk Sundhedsforståelse (DSfHS). Se datoerne under arrangementer.