album-art
00:00

Episode Notes

Sundhed og sammenhæng er en podcast om alternativ behandling – om mennesker, behandlinger, videnskab og sundhedspolitik.

Du har måske prøvet zoneterapi, healing, kranio-sakralterapi – eller akupunktur, som nogle læger også tilbyder. Ellers kender du nok nogen, der har. Men hvad går det ud på, og er det ikke bare humbug, når lægerne siger, der ikke er evidens, altså beviser for at det virker?

Der er delte meninger om alternativ behandling, men ikke desto mindre bruger mere end hver fjerde dansker alternativ behandling set på årsbasis, og hver anden af os har prøvet det på et eller andet tidspunkt.

Vi danner ofte vores holdninger ud fra det vi ser i medierne, især hvis vi ikke har personlige erfaringer. Men desværre er mediernes dækning præget af dårlig research og mangel på viden om emnet. Som regel har journalisten kun ét af to udgangspunkter: Humbug eller mirakel. Jeg håber at min podcast kan bidrage lidt til at råde bod på det.

Support Sundhed og sammenhæng by contributing to their tip jar: https://tips.pinecast.com/jar/alternativ-behandling

This podcast is powered by Pinecast.

Print Friendly, PDF & Email

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev