Foredrag/debatoplæg om alternativ behandling

Skal vi have tilskud til zoneterapi, healing og kranio-sakral terapi, lige som vi får til fysioterapi og tandlæge?

Skal vi lytte til de læger, der siger, at det tværtimod kan være farligt, bør forbydes og er spild af penge? Væk med energier og andet hokus-pokus!

Hvorfor kaster læger og alternative mudder på hinanden?

Hvilken rolle spiller egentlig vores opfattelse af verden og videnskaben?

 

Jeg synes det var et fint og vigtigt foredrag, og det er godt, at Jesper er her til at ”råbe op” om hvad der foregår. 

Kvinde, 51 år

Jeg fik en helt ny forståelse af hvad der foregår omkring alternativ behandling. Det er stadig en jungle for mig, men nu ved jeg meget mere om hvorfor lægerne og de alternative ikke kan blive enige.

Kvinde, 41 år.

Jesper formår med humor og med et meget levende sprog at formidle et stof som er super aktuelt. Han er god til at nuancere debatten ved at formidle stoffet fra både den alternative behandlers og lægevidenskabens side. 

Mand, 35 år

Hos mig er det lige som i en retssag: Alle “vidneudsagn” har samme vægt, dvs. at ingen har status som “autoriteter”, der har patent på sandheden. Det er nemlig ét af de store problemer i medierne.

De “vidner”, jeg bruger, opererer med hver sit verdensbillede som grundlag for deres teorier og behandlinger – men videnskabens verdensbillede har ændret sig flere gange gennem historien. Nu står vi bare med to af slagsen, og begge parter mener, at deres er det rigtige. Men der er stadig kun én verden.  Hvad gør vi?

Vil du vide mere?

Er du interesseret i et debatoplæg i din forening, på din arbejdsplads, ved et seminar eller på en konference? Så lad os tage en snak om det. 

Online oplæg?

Kontakt mig for flere informationer! 

Spilleregler

Oplægget og debatten varer ca. to timer, inkl. en pause. Der må ikke medbringes våben i salen – i form af ukvemsord, fornærmelser eller personlige angreb. Jeg holder foredrag i hele Danmark, og honoraret afhænger af den konkrete sammenhæng. Dertil kommer transportudgifter – dog ikke i en radius af 20 km fra Århus C.

Vi skal indgå aftalen senest tre uger inden arrangementet – ikke mindst fordi jeg ofte justerer indholdet i forhold til anledning og målgruppe.

NB: Konkrete sygdomsforløb og behandlinger ligger uden for dette foredrags rammer.

 

Print Friendly, PDF & Email

Følg med via mit nyhedsbrev

 

For dig, der er nysgerrig og interesseret i mere end blot behandlingerne. Her får du viden, fakta og meninger om hvad der rører sig. Jeg retter også søgelyset mod hvad der sker i udlandet. 

 

Jesper Odde Madsen

Du modtager nu mit nyhedsbrev