Depression og alternativ behandling

woman-1006102_1280Yoga, mindfulness og akupunktur er i dag ikke ukendte begreber, når man snakker om depression. Om en måned afholdes der derfor en sundhedsfaglig konference om depression og alternativ behandling.

Målet er at styrke videndeling og brobygning, til gavn for patienter/befolkning. Der vil være oplæg fra ind- og udland, som fortæller om forskning og erfaringer, og deltagerne får også tid til at netværke mellem oplæggene. Der skal nemlig bygges nogle flere broer, og derfor vil salen være fyldt med både læger, sygeplejersker, forskere og alternative behandlere.

Sig det til din læge, psykiater eller alternative behandler – konferencen er nemlig for fagfolk med en professionel interesse i emnet.

Frist: Tilmelding senest 25. november

Vælg mellem den 8. december i Århus, Comwell, eller den 9. december i København, Christiansborg. Tilmelding og yderligere oplysninger: www.KAMkonference.dk

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.