To sommergåder

question-mark-3-1237385-640x625Jeg falder af og til over underlige paradokser, og her op til ferien undrer jeg mig over to af dem. De virker ret underlige…

  1. I det nære udland, fx Tyskland, har de alternative/komplementært orienterede læger nogle organisationer, der er synlige og markerer sig i medier, i debatter og ved konferencer om alternativ behandling. De danske lever skjult og dukker aldrig op til internationale konferencer.
  2. Den største brancheforening inden for zoneterapi, en behandling, der bruges af 219.000 danskere årligt, er ikke med i RAB-forum, SundhedsRådet og SRAB. De har altså ingen politisk indflydelse via paraplyorganisationer eller centrale organer. Foreningen hedder FDZ, Forenede Danske Zoneterapeuter.

Den form for usynlighed synes jeg hverken er logisk eller fremmende for brobygningen.

Hvorfor?

Håber der kommer nogle svar i sommerens løb 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.