De synske forskere

tid-35”5 mill kr kan ikke opfylde målet om dokumentation af alternativ behandling” sagde de forskere, der arbejder på området. Men de sagde det bare meget længe inden finansloven blev vedtaget! Var de synske? Se løsningen på mysteriet nedenfor…

“Der er skuffelse blandt forskerne over politikernes beslutning om at give 5 mill kr til forskning i alternativ behandling, og de forstår ikke, at politikerne godt vil have en grundig dokumentation, men samtidig ikke vil afsætte et beløb, der vil noget. Et eller to større projekter vil lægge beslag på hele puljen”.

galilogoEr dette citat mon alligevel ikke fra efteråret 2015?
Svaret er nej. Det stammer ganske vist fra Galilei, det er det rene dejavu – men er det nu også gensynsglæde? Få løsningen her!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.