Hvordan var det nu med Vifab…

vifabVifab, Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling, levede fra 2000 til 2012, og så blev det sparet væk. Nu er der ønsker om at vi igen skal have et dansk center for forskning og videndeling, men hvordan skal det så lige strikkes sammen?

Mange (bl.a. jeg selv) mener, at det vil være dumt at lave en kopi af det gamle center, men der er aldrig lavet en egentlig evaluering af Vifab. Hvad gik godt, hvad gik skidt, og hvad manglede?

Har du en mening om det, og kan du pege på nogle konkrete elementer, vil jeg gerne opfordre dig til at dele det med os andre her på Galilei. Kommer der et nyt center, vil det jo være tosset ikke at lære af fortidens dyder og synder.

Så ordet er frit:

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.