5 millioner

Der står i finansloven for 2016 følgende:

header ft1Aftaleparterne er enige om at styrke Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling (SRAB) med en pulje på 5 mio. kr. i 2016 målrettet forskningsprojekter inden for alternativ behandling, partnerskaber med patientforeninger samt en øget formidling, herunder via hjemmeside og konferencer.

 

Der kom ikke et nyt center (måske godt det samme, da det ville være blevet hastet igennem). Men nu er der da penge til at styrke arbejdet i SRAB. Selv om blot et enkelt forskningsprojekt nemt kan koste fem millioner…

SRAB er et rådgivende samarbejdsorgan under Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvad mener du? Hvad bør politikerne gøre næste år? Hvad kan vi andre gøre? Og hvad bør SRAB bruge pengene til?

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer

5 millioner — 2 kommentarer

  1. Pingback: Politikere: Nej tak til center - Galilei - alternativ behandling i perspektiv

  2. Mange former for alternativ behandling er efterhånden bevist effektive gennem forskning. Desværre alt for sjældent i Danmark, da der ikke afsættes nok offentlige midler til formålet. Her i landet lader politikerne medicinalfirmaerne om at forske i deres egne ting – resultaterne blever derefter.
    Fem millioner rækker desværre ikke til særlig meget eller særlig grundigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.